Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο και φώτο από το ΄΄νέο ατύχημα΄΄ με φορτηγό της Ελληνικός Χρυσός - El Dorado Gold (21-11-2013)

   Χθες βράδυ (21 Νοεμβρίου 2013) στην διασταύρωση Βαμβακιάς , στο Δήμο Ρεντίνας, έπιασε φωτιά σε φορτηγό δημοσίας χρήσεως που μετέφερε συμπύκνωμα μολύβδου σε κοντέινερ προερχόμενο από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός - El Dorado Gold.  Η περιοχή αποκλείστηκε από την πυροσβεστική και την αστυνομία.  
Το κοντέινερ παρέμεινε στον χώρο του ατυχήματος φυλασσόμενο από την Αστυνομία προκειμένου να έρθουν ΄΄υπεύθυνοι΄΄της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» για να προβούν στην ασφαλή απομάκρυνση του επικίνδυνου φορτίου. 
Υπάρχει τελικά κάποιος επίσημος φορέας που να ελέγχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (και ποιους ελέγχους έκανε -αν έκανε- μέχρι σήμερα) τα καθημερινά ΄΄σούρτα-φέρτα΄΄ των διαφόρων τύπων  φορτηγών απο/προς τις εγκαταστάσεις της εταιρείας,την σύσταση / σύνθεση του μεταφερόμενου υλικού , τον βαθμό επικινδυνότητας κτλ είτε αυτό ΄΄βαπτίζεται΄΄ ΄΄αρσενοπυρίτης΄΄ είτε ΄΄συμπύκνωμα μολύβδου΄΄ είτε ΄΄αδρανή υλικά΄΄ είτε οτιδήποτε...
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ απο το συμβάν και παράθεση στοιχείων σχετικά με την σήμανση επικινδυνότητας του υλικού που περιείχε το κοντέινερ.


























Δεν υπάρχουν σχόλια: