Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Δάσος Σκουριών, ρέμα Καρατζά 27-10-2013, Η ΄΄ανάπτυξη΄΄(τους) συνεχίζεται...

Σήμερα Κυριακή 27-10 πραγματοποιήθηκε ακόμα μια πετυχημένη ειρηνική πεζοπορία στο βουνό Κάκκαβο με την συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων κάθε ηλικίας.
Όπως μπορείτε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια οι ΄΄αναπτυξιακές δυνάμεις΄΄ συνεχίζουν το έργο τους,  την καταστροφή δηλαδή του δάσους και της ευρύτερης  περιοχής. Αν και το βίντεο και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, είναι χρήσιμο για όσους δεν ξέρουν (με ή χωρίς εισαγωγικά) να κάνουμε δυο παρατηρήσεις.
1. Αυτή η καταστροφή αφορά την ευρύτερη περιοχή του Δάσους των Σκουριών στον Κάκκαβο (ρέμα Καρατζά κτλ) και βρίσκεται ακόμα στην ΄΄αρχή΄΄. Δηλαδή έχουνε να καταστρέψουνε ακόμα ...(΄΄αναπτύξουν΄΄ στην διάλεκτο της Ελ Ντοράντο Ελλην Χρυσός) 
2. Ακολουθούν σύμφωνα πάντα με τα σχέδια της Ελ Ντοράντο 
Φισώκα
Πιάβιτσα
Τσικάρα
και  μερικές δεκάδες ακόμα υποψήφιες θέσεις εξόρυξης σύμφωνα πάντα με την ίδια την εταιρεία σε μια ακτίνα λίγων μόνο χιλιομέτρων.
Φανταστείτε ΄΄ανάπτυξη΄΄ που μας περιμένει.......
 Εξάλλου ζούμε σε ένα από τα 5 μεγαλύτερα ΄΄ μεταλεφτικά πεδία στον κόσμο΄΄  όπως είχε πει κάποτε ένας ταπεινός υποστηρικτής αυτού του τύπου  ΄΄ανάπτυξης΄΄...

ΥΓ: Παρακαλούμε την αξιότιμη εταιρεία Ελ Ντοραντο  Ελληνικός Χρυσός εάν έχει την ευγενή καλοσύνη να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο τις άδειες που λέει πως υπάρχουν για όλα αυτά τα τερατουργήματα (΄΄αναπτυξιακά έργα΄΄) που κάνει και που κάποιοι που δεν μπορούν να καταλάβουν το μεγαλείο της ανάπτυξης,  λένε πως μερικά είναι παράνομα και χωρίς άδεια και κάποια άλλα  γίνονται  κατά παρέκκλιση των όρων των εκδοθεισών αδειών.
Αν δεν μπορούν να τις δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο, ας τις βάλουν τουλάχιστον ένθετο στα επόμενα μεταλεφτικά νέα...
Οι υπηρεσίες του  δήμου Αριστοτέλη, της περιφέρειας, οι επιθεωρητές περιβάλλοντος κάποια ελεγκτική αρχή, έλεγξε ποτέ τα έργα και με ποια αποτελέσματα;

                                     
                                      
                                      
                                       

                                     
Δεν υπάρχουν σχόλια: