Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Συναυλία Θεσσαλονίκης 05/10/2013, 2ο μέρος

Το 2ο  και τελευταίο μέρος από την μεγαλειώδη  συναυλία της Θεσσαλονίκης -05/10/2013- για μια εξόρυξη που δεν θα γίνει ποτέ.
Την ίδια στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, επιδόθηκαν 55 νέες ΄΄κλήσεις΄΄,στην ουσία διώξεις σε κατοίκους της Χαλκιδικής.
Τα πράγματα για κάθε δημοκράτη, για κάθε πατριώτη χωρίς ψευδεπίγραφους και ως ένα σημείο παρωχημένους ΄΄αριστερούς΄΄ και ΄΄δεξιούς΄΄ χαρακτηρισμούς είναι απολύτως καθαρά.
Ο πρωθυπουργός όταν εξελέγη από τον Ελληνικό λαό είχε δυο επιλογές , να τα ΄΄βάλει΄΄ -πολιτικά και νομικά- με όλο τον συρφετό που παρέδωσε αλυσοδεμένη την πατρίδα στο μνημόνιο και την Τρόικα καθιστώντας το Σύνταγμα ΄΄κουρελόχαρτο΄΄ ή να τους παράσχει κάλυψη. 
Η μη υλοποίηση της μίας και μόνης εξεταστικής για το πως φτάσαμε στο μνημόνιο, η παρουσία Βενιζέλου στην θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, η παραμονή Γεωργίου στο τιμόνι της ΕΛΣΤΑΤ παρά τις καταγγελίες Γεωργαντά, οι μεθοδεύσεις με την  λίστα Λαγκάρντ, οι καταγγελίες Πεπονή - Μουζακίτη για παρεμβάσεις, τα ΄΄αερο΄΄ δάνεια των κομμάτων , τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τα δικά τους ΄΄αερο΄΄δάνεια   και άλλα πολλά δείχνουν ότι ΄΄επέλεξε΄΄ το δεύτερο. 
Τα υπόλοιπα που ΄΄κυοφορήθηκαν΄΄ πολύ αργότερα από τα επιτελεία προπαγάνδας περί ΄΄δημοκρατικού ή συνταγματικού τόξου΄΄ βελών και άλλες επικοινωνιακές παρλαπίπες  δείχνουν την κατάντια του προτεκτοράτου και την μοίρα που επιφυλάσσουν οι μνημονιακοί άρχοντες για τους ιθαγενείς που θα διανοηθούν να αντισταθούν...
Πουθενά στον κόσμο με λειτουργούσα Δημοκρατία  χιλιάδες πολίτες δεν ΄΄κοιμήθηκαν΄΄ φιλήσυχοι και με λευκό ποινικό μητρώο και ΄΄ξύπνησαν΄΄ ΄΄τρομοκράτες΄΄ ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ΄΄υποστηρικτές τρομοκρατών΄΄... 
Στις λειτουργούσες δημοκρατίες ο πρωθυπουργός θα είχε έρθει ο ίδιος να ακούσει από κοντά τους κατοίκους όπως έκανε ο ομόλογός του της Ρουμανίας για το ίδιο θέμα. Τότε όμως πως θα πουλούσε η δαιμονοποίηση του δίκαιου και κατά κόρον ειρηνικού αγώνα των κατοίκων από τα κυρίαρχα ΜΜΕ. Αυτά που κ. Σαμαρά σας χαρακτήριζαν ακροδεξιό και ακραίο όταν νικούσατε την Μπακογιάννη και καταγγέλνατε το μνημόνιο... Αυτά που τώρα σας λιβανίζουν...








Σημ: Ένα κομμάτι της συναυλίας δυστυχώς  λείπει... 
Συνολικά τα δυο κομμάτια που ανέβηκαν, έχουν διάρκεια 2 ώρες και 45 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: