Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Εξορύξεις χρυσού στη Βόρεια Ελλάδα, Β΄μέρος :Ανεξάρτητοι επιστήμονες προειδοποιούν ,




       Ανεξάρτητοι επιστήμονες προειδοποιούν για ολοκληρωτική και μη αναστρέψιμη καταστροφή , σε περίπτωση υλοποίησης των γιγαντιαίων σχεδίων των ψευτο-επενδυτών.
    Δίνουν συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τους χιλιάδες τόνους σκόνης (με περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα) που θα εκλύονται , αρχικά από τις Σκουριές και μετά και από τις άλλες εξορύξεις που σχεδιάζονται. 
   Εξετάζουν τους ισχυρισμούς της εταιρείας για δήθεν ασφαλή διαχείριση χιλιάδων τόνων επικίνδυνων χημικών - τοξικών στοιχείων που θα αποθηκεύονται - διακινούνται - χρησιμοποιούνται (με απόλυτη ασφάλεια όπως ''υπόσχεται'' η εταιρεία)
    Καταγγέλλουν πως ολόκληρη η Βόρεια  Ελλάδα σχεδιάζεται να μετατραπεί ΣΤΑΔΙΑΚΑ σε ένα απέραντο μεταλλείο, με πειραματικό εργαστήρι σε πρώτη φάση τις Σκουριές και την Β.Α. Χαλκιδική. Με ανυπολόγιστο κόστος σε όλες τις άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες αλλά και στην υγεία.
    Αναφέρονται με ντοκουμέντα στις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ και ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ που σε μια λειτουργούσα δημοκρατία θα τους είχαν οδηγήσει στην δικαιοσύνη.
Μιλάνε με στοιχεία για την εξαφάνιση - υποβάθμιση των κρυστάλλινων νερών μας και γενικότερα του υδατικού δυναμικού της περιοχής
   Καταγγέλλουν την κατασκευή τελμάτων και άλλων αποθέσεων με τοξικές και γενικότερα επικίνδυνες ουσίες ΠΑΝΩ η σχεδόν πάνω σε ένα από τα πιο ενεργά σεισμικά ρήγματα της Βόρειας Ελλάδας .
Αποκαλύπτουν γιατί έγιναν εν κρυπτώ οι μεθοδεύσεις για το ρυθμιστικό της περιοχής και ρίχνουν τις μάσκες των ψευτο-επενδυτών και των τοπικών πολιτικάντηδων.
Ξεσκεπάζουν την εταιρεία προσκομίζοντας στοιχεία μέσα από την ίδια την μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων που η ίδια κατέθεσε.
Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να δείτε στο βίντεο που αποκαλύπτει για μια ακόμα φορά γιατί η εταρεία Ελληνικός (ΚΑναδικός) χρυσός ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Το βίντεο είναι απόσπασμα από την  ημερίδα που διοργάνωσαν στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, την 01 Μαρτίου 2013 για ΄΄τα υπέρ και τα κατά των εξορύξεων χρυσού στη Β.Ελλάδα΄΄
 Η εταιρεία αν και προσκλήθηκε από τους διοργανωτές δεν έστειλε ούτε αυτή την φορά κάποιον εκπρόσωπο της ...

 (Θα ακολουθήσει πολύ σύντομα η δημοσίευση του 3ου (και τελευταίου) μέρους της ημερίδας με τις τοποθετήσεις πολιτών και εκπροσώπων φορέων)

Δεν υπάρχουν σχόλια: