Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Επίσκεψη Π. Καμμένου στην Ιερισσό

Προσθήκη 14/3: Το δελτίο τύπου των επιτροπών αγώνα.
 
Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στην Ιερισσό την Τετάρτη 13-03-2013.
Θα αναρτηθούν σταδιακά  3 βίντεο.

1o Μέρος


2o Μέρος



Ο Πάνος  Καμένος είχε μια συνάντηση με την γνωστή σε όλους πλέον γιαγιά, που στάθηκε τραγουδώντας απέναντι στα ΜΑΤ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΕΡΙΣΣΟΣ 14-3-2013

Την 13/3/2013 ώρα 5 μμ επισκέφτηκε την Ιερισσό ο πρόεδρος  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ, συνοδευόμενος από ομάδα εννέα βουλευτών καθώς και από μέλη και στελέχη του κινήματος.
Αφού άκουσε την άποψη των κατοίκων για το θέμα της επέκτασης των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στην περιοχή καθώς και για ότι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα σχετικά με την δράση της αστυνομίας και την τρομοκρατία που αυτή προσπαθεί να  επιβάλλει, μίλησε σε μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση τονίζοντας τα εξής:
Το πρόβλημα του ξεπουλήματος της Ελλάδος δεν είναι μόνο θέμα της συγκεκριμένης περιοχής αλλά ολόκληρης  της χώρας και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Ο Λαός θα πρέπει εφαρμόζοντας  τις διατάξεις  του Συντάγματος να προασπίσει το περιβάλλον και τη ζωή από ξένα συμφέροντα και τα ντόπια φερέφωνα τους.
Η αστυνομία θα πρέπει να εφαρμόζει την νομιμότητα και να μην παρανομεί η ίδια ακολουθώντας εντολές γιατί ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και παραλείψεις του και θα κληθεί να λογοδοτήσει γ’ αυτές.
Οι ανεξάρτητοι Έλληνες θεωρούν ότι μόνο με την ενότητα των πολιτών έξω και πάνω από κομματικές τοποθετήσεις θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε τα σχέδια για την καταστροφή της περιοχής και όχι μόνο.
Κλείνοντας τόνισε ότι όλες οι δυνάμεις του κινήματος θα είναι μαζί με τους κατοίκους της περιοχής σε ότι χρειαστεί.
Η ανταλλαγή απόψεων συνεχίστηκε μετά την συγκέντρωση σε συνάντηση που είχε όλη η αντιπροσωπεία με τα μέλη των επιτροπών και κατοίκους.
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ Β ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ











Δεν υπάρχουν σχόλια: