Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΒΟΗΘΕΙΑ ... στον κ. Πάχτα

Μια μικρή καταγραφή της ευρύτερης περιοχής των Σκουριών και του ρέματος Καρατζά όπου η εταιρεία HELLenic Gold - Ελληνικός (μόνο στο όνομα - Καναδικός στην ουσία) Χρυσός, πρόκειται μεταξύ των άλλων να κατασκευάσει τα ''υψηλής ποιότητας και αντοχής'' φράγματα απόθεσης τελμάτων - αποβλήτων, σύμφωνα με την ΜΠΕ που η ίδια κατέθεσε και εγκρίθηκε δια .. χειρός Παπακωνσταντίνου.

Τέλματα με βαρέα μέταλλα που η εταιρεία σαν Κέρβερος θα φυλάει ολημερίς και ολονυχτίς για να μην καταλήξουν στα γύρω χωριά, όπως εκ παραδρομής μάλλον θα έγινε πχ στο ''υψηλού επιπέδου'', μεταλλείο - υπόδειγμα , σύμφωνα με τα  γραφόμενα της εταιρείας χρυσού πάντα, στην Φινλανδία όπου όλοι διαπιστώσαμε (εκ των υστέρων βέβαια) με πρώτους και καλύτερους τους δύσμοιρους Φινλανδούς τι σημαίνει  οι εταιρείες χρυσού να ''επενδύουν'' στην ασφάλεια των μεταλλείων και στην προστασία της υγείας των κατοίκων των γύρων περιοχών. Με μια λέξη : Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ο Φ Η

Η  καταγραφή  περιλαμβάνει πρόσφατο υλικό καθώς και αρκετά αποσπάσματα από τo προγενέστερο βίντεο μας, με τίτλο ''Πόσους λάκκους έχει η φάβα της δήθεν ανάπτυξης ;'' (διαβάστε ΕΔΩ   ΕΔΩ   ΕΔΩ και ΕΔΩ) το οποίο θα μείνει απόρρητο για το μόνο λόγο πως τεχνικά δεν μπορούμε να κόψουμε online το κομμάτι που φαίνονται δυο άγνωστα σε εμάς πρόσωπα που αποτέλεσαν σημείο αντιπαράθεσης και λάσπης εκατέρωθεν (ρίχνοντας νερό στο διχαστικό μύλο της εταιρείας), σαν να ήταν - είναι αυτό το ζητούμενο και όχι η μεγάλη επικινδυνότητα για την περιοχή και τους κατοίκους των τελμάτων που θέλει να κατασκευάσει η εταιρεία.
Συνεπώς σε κάθε περίπτωση η ύπαρξη στο προηγούμενο όπως και στο παρόν βίντεο και σκηνών  στην ευρύτερη περιοχή του δάσους των Σκουριών, από δραστηριότητες ατόμων που δεν ''έχουν σχέση'' με την εταιρεία και ''έχουν περιουσία'' εκεί δεν αναιρεί όπως έχουμε επαλειμμένα τονίσει την δυνητικά μεγάλη επικινδυνότητα των τελμάτων που προτίθεται να κατασκευάσει η εταιρεία και εκτρέπουν από την ουσία της ανάρτησης.
Το υλικό του βίντεο ΄΄αφιερώνεται΄΄ στον δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Πάχτα γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα του  ίδιου,  θα ελέγχει συνέχεια την εταιρεία ώστε να διαπιστώνει εάν  συμμορφώνεται στις νόμιμες υποχρεώσεις της. Απλώς  τον ενημερώνουμε πως  θέτουμε  πλέον στην διάθεσή του και επιπλέον υλικό καθώς και μελλοντικές καταγραφές που περιοδικά  σκοπεύουμε να κάνουμε για να τον βοηθήσουμε στο πραγματικά τιτάνιο αγώνα του με τα Καναδικά μεγαθήρια...



Δεν υπάρχουν σχόλια: